DESPRE NOI
Călătorim împreună de 15 ani şi în acest răstimp mii de pelerini s-au bucurat de servicii deosebite, de programe de bună calitate, corespunzătoare celor mai exigente gusturi, obiectivul principal al Centrului fiind promovarea valorilor spirituale şi culturale prin organizarea de pelerinaje la mănăstiri şi locuri sfinte din ţară şi străinătate, pentru că vizitarea locurilor sfinte aprinde focul dragostei dumnezeieşti.
Ofertele Centrului de pelerinaje sunt special croite pentru cei care doresc cele mai profunde popasuri duhovniceşti, să se închine la sfintele moaşte ale multor sfinţi făcători de minuni şi grabnic ajutători, să participe la sfintele slujbe şi de asemenea pentru cei care doresc să admire peisaje deosebite. Liniştea pe care ţi-o poate aduce un pelerinaj te îmbogăţeşte din punct de vedere sufletesc, pelerinii devenind mai îndreptaţi, mai înduhovniciţi, plini de bucurii sfinte, ei împărtăşind celor dragi câte o picătură din acest balsam duhovnicesc al rugăciunilor împlinite. A pleca în pelerinaj este un act important în viaţa oricărui credincios, astfel încât, pe lângă informaţiile legate de geografia şi istoria locurilor, pelerinii noştri se bucură de asistenţă religioasă, îndrumări duhovniceşti şi meditaţii şi, bineînţeles de participarea la sfintele slujbe.
Pentru amintiri de păstrat în inimă şi suflet, vă invităm să descoperiţi destinaţiile noastre de pelerinaje. Inspiraţi-vă din ofertele noastre şi alegeţi pelerinajele mult dorite.